+420 577 606 216 (PO-PÁ 8:00-16:00)

Diáře MŮJ ROK 2024

SDÍLET NA FACEBOOKU

 

Společník na plánování, kamarád do deště, parťák pro všechny ženy. Průvodce, který pomáhá organizovat čas, plánovat úkoly a třídit myšlenky. Ideální diář, který by neměl chybět v žádné kabelce. Ten, který pomůže s time managementem, ten, který tě pohladí na duši, protože, přiznejme si, občas je to potřeba. Diáře Můj rok 2024.

 

 

Přání, cíle, výzvy


Efektivní správa času je klíčová, ale nezapomínejme ani na naše sny. Hned na prvních stránkách se diář ptá na naše přání a na výzvy pro další rok. Je velmi důležité, aby se člověk nezastavil na místě a nezůstal v každodenním kolečku starostí a povinností. Neopomínejme, kam míříme, po čem toužíme, veďme naši cestu k vysněným cílům a prožívejme každý malý krůček tímto směrem.

Čas od času je nutné rozdělit si úkoly do větších bloků, ty zase strukturovat na menší a menší kousky a beze stresu si je plnit jeden po druhém. Hned, mezi prvními stránkami v diáři je výčet všech měsíců, kde si lze stručně vypsat náročnější úkoly, které chcete mít splněny v daném týdnu či měsíci.

 

Kalendárium, nejdůležitější součást diáře


Efektivní rozvržení diáře je zásadní. Týdenní uspořádání v diářích Můj rok 2024 umožňuje na jedné straně zapisovat úkoly k jednotlivým dnům a na straně druhé si zapisovat poznámky a myšlenky. Hravé autorské ilustrace doplňují celý koncept, inspirují a potěší. Účinnou organizaci usnadní a rozhodně zpestří samolepky, které najdete na posledních stránkách diáře.

Náš tip! Nikdy nezapomínejte na vlastní osobní volno a regeneraci. Odpočinek slouží k načerpání energie. V zadní sekci diáře najdete „Bezva tipy“, tam si můžete zapsat nápady na výlety, dovolenou, knihy, filmy i videa.

 

„V životě dostaneš to, o co máš odvahu si říct“ O. Winfrey


Některé dny jde práce od ruky, pohodově a efektivně. Všechny ale víme, že to není vždy jen růžové a občas je potřeba povzbudit, nebo se trochu zastavit a dát si „pohodu“. Letos jsme na naše stránky diářů přenesli motivační slogany a citáty různých autorů, které pohladí na duši a podpoří mysl, pokud je to zrovna potřeba.

Ve zdravém těle zdravý duch. Ať už si zaběháte, jdete do fitka, do sportcentra nebo si zacvičíte doma, každý krok se počítá, a to náš diář ví! Zapište si všechno do Fitness hlídače a mějte přehled o svých aktivitách.

Až budete tvořit váš časový harmonogram nebo si jen zapisovat myšlenky, určitě vás potěší, že píšete na papír s certifikací FSC MIX.

 

Plánování je tvoje hudba a diář ti udává rytmus?


Nezůstaň jen u toho, slaď si s diářem zápisník i To Do List a vytvoř si celý organizační playlist! Můžeš vybírat ze čtyř krásných designů diářů, notesů i To-Do listů: Penny, Dotty, Linett a Valery.

 

 

 

 

 

 

 

 

Společník na plánování, kamarád do deště, parťák pro všechny ženy. Průvodce, který pomáhá organizovat čas, diář Můj rok 2024.