+420 577 606 216 (PO-PÁ 8:00-16:00)

Nové rodinné plánovače na rok 2023

SDÍLET NA FACEBOOKU

Rodinný život může být občas pořádný chaos. Udržovat neustálý přehled o všech zájmových kroužcích, nevyhnutelných povinnostech, či slibovaných výletech bývá pořádným oříškem i pro rodiče se sloní pamětí a zásobou lepících papírků.

Nové rodinné plánovače Gnotes na rok 2023, které budou již brzy v prodeji, pomohou i Vaší rodině prožívat společné dny naplno, bez stresu a hlavně organizovaně. Že to zní skvěle a potřebujete vědět víc? Pojďme se tedy na pomocníky každé vytížené domácnosti podívat blíže!

PROPLOUVEJTE ŽIVOTEM S LEHKOSTÍ

Pro každého příslušníka až pětičlenné rodiny je v měsíčním plánovači s hravými motivy moře vyznačen vlastní sloupec na zapsání svých aktivit. Na zaznamenání doplňujících poznámek, úkolů, myšlenek, či nákupního seznamu pak slouží prostor ve spodní části. Nemáte tak šanci zapomenout vůbec na nic! Díky spirálovému hřbetu ho můžete navíc snadno zavěsit na jakékoliv viditelné místo a předcházet tak výmluvám, že o tom chystaném úklidu v pokoji Vaše dítě „opravdu nevědělo“.

Rodinný plánovač 2023

NEJEN PRO RODINY

Vědět o tom, co koho a kdy čeká se samozřejmě hodí nejen rodinám. Měsíční „hromadné“ plánovače s motivy květin v různých barevných variantách dozajisté ocení všichni spolubydlící, studenti a kamarádi, kteří chtějí sladit své nabité programy. Stačí si jen vybrat!

Rodinný plánovač 2023

Tak co? Jste připraveni pustit se do společného plánování?

Pro více fotek, další novinky a soutěže sledujte naše sociální sítě.

Rodinné plánovače Gnotes na rok 2023 pomohou i Vaší rodině prožívat společné dny naplno, bez stresu a hlavně organizovaně.